Je eigen Oculus Rift VR-bril huren!

Altijd al eens willen ervaren hoe Virtual Reality werkt? Dit is je kans! Bij ons is het mogelijk om een Oculus Rift te huren, bijvoorbeeld om je product te promoten op een beursstand. Maar ook voor een personeelsfeestje of ander evenement is dit een hele leuke toevoeging!

Beland in een totaal andere omgeving met de Oculus Rift

Na het opzetten van de VR-bril lijkt het alsof je in een hele andere wereld bent. Je kunt tot 360 graden om je heen kijken in deze interactieve wereld. De Oculus Rift werkt op bewegingen met het hoofd. Het is mogelijk om hiermee enkele films te kijken of games te spelen. Ook de gasten kunnen meegenieten van alles wat u ziet door mee te kijken op het scherm. Het echt ervaren kan maar op één manier, door de bril zelf op te zetten.

De Oculus Rift is in staat om de meest realistische omgevingen weer te geven, de sensor zorgt ervoor dat u volledig vrij kunt bewegen. Door er een high-end computer aan te hangen is het mogelijk complexe scenario’s te tonen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom is er altijd wel iets wat bij je doelgroep past en zijn deze uiteenlopend. Een Oculus Rift huren hoeft niet alleen voor de lol te zijn, ook op zakelijk gebied is er veel mogelijk. Hij is dan ook op veel evenementen gebruikt.

Huur een Oculus Rift voor uw evenement

Om zelf ongestoord te kunnen genieten van uw evenement, wordt van transport tot opbouw alles geregeld. U hebt er dan ook zelf absoluut geen werk aan. Wij denken van begin tot eind met uw mee. U geeft ons een thema of doel door en aan de hand daarvan worden demo’s, applicaties of games samengesteld. Vervolgens worden deze getest en laten wij u weten wat de beste keuze is. Uiteindelijk kiest u zelf waar die dag gebruik van gemaakt gaat worden!

Boek vandaag nog een VR-ervaring voor uw evenement of vraag direct een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *