Faradbox dakdragers Peugeot 206

Ga je met je auto op vakantie en heb je meer ruimte nodig voor alle spullen die je echt nodig gaat hebben? Een bagagebox is dan een ideale oplossing en dan heb je natuurlijk dakdragers van Faradbox! Dakdragers worden op het dak van je auto bevestigd, wat het mogelijk maakt om een scala aan bagageboxen op het dak van je auto te monteren.

Naast het bevestigen van een bagagebox kan er natuurlijk ook een fietsenrek op de dakdragers gemonteerd worden, zodat je naar de mooiste fietsroutes kunt rijden voor een dagje uit. De dakdragers zijn er voor diverse modellen van Peugeot, waaronder de dakdragers voor je eigen 206. Ze zijn beschikbaar voor de 3-deurs, 5-deurs en ook voor de SW.

Maatwerk voor elke variant Peugeot 206

Doordat de dakdragers specifiek zijn ontwikkeld per model is er sprake van meer stabiliteit en veiligheid, iets wat je zeker merkt tijdens het rijden met hogere snelheden. Geen rammelende verbindingen en zeker geen losrakende delen door de superieure kwaliteit van Farad dakdragers. Door de aerodynamische vorm van de dakdragers aerodynamische heb je minder last van geluidsoverlast in je auto en verbruik je minder brandstof tijdens het rijden. En elke cent die je aan brandstofkosten bespaart kun je uitgeven aan je vakantie natuurlijk!

Eenvoudige montage en goede service op locatie

De dakdragers zijn eenvoudig zelf te monteren, zodat je geen hoge kosten maakt voor het laten plaatsen door een professionele garage of dealer. Mocht je er toch niet uitkomen dan is er altijd nog de service op locatie die over het algemeen niet stoppen voor het probleem is opgelost.

Gratis verzenden en gemakkelijk betalen

Alle modellen dakdragers zijn uit voorraad te leveren, waardoor verzending binnen één dag mogelijk is. En dat allemaal zonder verzendkosten en de mogelijkheid om de bestelde artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Betalingen zijn snel en veilig te doen door middel van Ideal, PayPal of diverse creditcards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *